Norge Sverige Danmark Finland

Sekretess och användarvillkor

Behandling av personuppgifter och informationskapslar (cookies). Följande gäller för våra webbplatser:

Behandling av personuppgifter sker i enlighet med personuppgiftslagen.

Du är anonym när du besöker våra webbplatser. Vi registrerar enbart din dators domännamn (IP-adress), inte din mejladress. Om du vill beställa några tjänster av oss eller få tillgång till innehåll som kräver inloggning, kan vi behöva vissa personuppgifter. Detta för att kunna erbjuda dig bättre service och tjänster. Uppgifterna används enbart i linje med aktuellt syfte och på ett säkert sätt. Dina personuppgifter används inte i marknadsföringssyfte utanför Glen Dimplex och vidareförmedlas inte heller till tredje part.

När du besöker våra webbplatser kan vi automatiskt (dvs. när du inte är inloggad) inhämta icke-personlig information (exempelvis webbläsare och operativsystem, antal besök, genomsnittlig tid du tillbringar på webbplatsen, vilka sidor du har sett på och domännamn). Vi använder dessa uppgifter för att se hur populära våra webbplatser är och för att förbättra dess egenskaper eller innehåll.

Cookies – informationskapslar som lagras automatiskt på din dator:

När du besöker våra webbplatser kan vi lagra data på din dator i form av cookies för att känna igen datorn nästa gång du besöker oss. Om du inte vill acceptera cookies kan du ändra inställningarna i din webbläsare så att den raderar alla cookies från datorns hårddisk, blockerar alla cookies eller säger till innan en cookie lagras.

Våra webbplatser innehåller länkar till andra webbplatser och vi ansvarar inte för dessa webbplatsers hantering av personuppgifter eller innehåll. Informationen på våra webbplatser är pålitlig, men vi kan inte garantera att den alltid är korrekt, fullständig eller tillgänglig. Vi frånsäger oss således allt ansvar för eventuella fel, brister och tillgänglighetsproblem på sidorna.

Immaterialrätt

Vi äger alla immateriella rättigheter till innehåll på våra webbplatser. Återgivande av innehållet på webbplatserna är endast tillåtet efter vårt skriftliga samtycke.

Produkter och priser

Alla priser är vägledande. Med förbehåll för eventuella fel i produktinformation, prisändringar och slutsålda produkter.

Fyll i e-post för att ladda ner.
Kryssa i rutan för att acceptera vår sekretesspolicy