Norge Sverige Danmark Finland

Varumärken

Kvalitetsprodukter inom elektrisk uppvärmning, energistyrning och ventilation.

Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom elektrisk uppvärmning, energistyrning och ventilation som passar de flesta typer av byggnader.Vår erfarenhet av ett krävande nordiskt klimat och marknadens bredaste sortiment av radiatorer och energistyrningssystem har gjort oss till den ledande leverantören av värme och komfortlösningar:

Våra mest kända varumärken är Nobø, Dimplex och Xpelair. Alla tre är välrenommerade varumärken som har hög kvalite, pålitlighet, funktionalitet och design.

Nobø

Om Nobø

Nobø har i flera decennier varit internationellt tongivande inom elvärmelösningar med sina innovativa radiatorer och styrsystem. Med flera millioner sålda radiatorer är Nobø idag marknadsledande i flera länder över hela världen.

Läs mera om Nobø ›

Dimplex

Om Dimplex

Dimplex är ett internationellt känt varumärke som har ett brett sortiment av värmeprodukter. Dimplex radiatorer är byggda på samma teknologiska plattform som Nobø.

Läs mera om Dimplex 

Xpelair

Om Xpelair

Xpelair har länge varit en känd aktör och internationellt marknadsledande på ventilationsprodukter och distribuerar idag till över 80 länder, världen över.

Läs mera om Xpelair ›